top of page
_edited.jpg

Kreativ målsetting for det
livet du ønsker deg

Definer det livet du ønsker deg gjennom gjennom fem dyptgående spørsmål, og forankre det gjennom kreativ lek.

Nye muligheter, nye tanker?

 

Er du en av de som tenker «Vi får se hva som skjer i år, jeg har ingen kontroll uansett», eller «Jeg klarer ikke finne noe mål og mening med alt det som skjer i verden og i livet mitt nå». Kanskje du har mistet jobben, ser at forholdet henger i en tynn tråd eller at du ikke klarer legge noen mål fremover fordi alt er så usikkert. Du tenker og tenker og håper du snart finner en løsning som skal redde deg.

Hva med å starte fra et annet sted? 

Hjerneforskning viser at hjernen oppfatter ikke forskjell på det som fysisk skjer i øyeblikket og på tankene våre. Den tolker begge som sannheter og lar kroppen respondere på det. Derfor kan vi få panikkangst uten at de rundt oss ser det. De opplever en annen virkelighet. 

Vi skaper vår egen opplevelse av verden. 

Det høres kanskje rart ut, så la meg ta deg med på et tankeeksperiment. Du skal i et møte med ledelsen i morgen og det går rykter om at det er omorganiseringer på gang. Du har ikke fått beskjed om hva møtet handler om. Se for deg dette: Denne dagen bestemmer du deg for å kun forholde deg til det som faktisk skjer, og i tillegg skal du tenke muligheter i alt hva som møter deg uansett hva det er. Du vet at en positiv start vil hjelpe deg gjennom dagen. Du starter med en liten fri dans til favorittsangen din: «Fireworks» med Kathy Perry. Du er tom for brød og tenker at det må da være mulig å spørre nabofruen om hun har litt brød?  Hun inviterer deg inn på frokost og blir SÅ glad for besøk. Du ser oppgangen er snødd igjen og tenker at du gjør kroppen en tjeneste ved å måke litt, og tar hennes del i samme slengen. Hun sender deg et takknemlig vink gjennom vinduet. Du får ikke startet bilen og tenker at da får jeg meg en frisk gåtur til jobb og får med soloppgangen. Bilen fikser du senere. Du er på vei over gata og må stoppe for en bil som egentlig har vikeplikt for deg. Det gikk bra. Puh. Du kjenner deg heldig og takknemlig.
Du kommer inn på jobben, smiler og sier hei til dine kollegaer før møtet starter.

 

Her er mitt spørsmål: 

  1. Hvordan tror du møtet går? 

  2. Hvordan takler du beskjeden om at det er omstillinger på gang og at de jobber for å kartlegge hvor de skal plassere deg når du har med deg denne måten å tenke på i dag? 

  3. Hva om du hadde startet dagen med å se på nyhetene istedenfor å danse, gå sulten ut døra, hisse deg opp over at det er naboens tur til å måke, forbanne el-bilen din og vise fingeren til bilisten som ikke stoppet?

4. Hvordan går møtet ditt nå? 

Du vil oppleve møtet forskjellig basert på hvor du er mentalt uansett hva slags fakta som blir presentert deg. Og det beste av alt? Denne måten å oppleve DIN verden på er mulig! Du kan trene deg opp mentalt til å endre måten du opplever spørsmålsstillinger på. Og det er faktisk den første måten: Det finnes ikke problemer, kun spørsmålsstillinger og valg! Og er du ikke med på den, så er det og slik at ethvert problem har en løsning. 

Jeg er ingen tryllekunstner …

men jeg har fem utfordrende spørsmål til deg som jeg mener vil gi deg nye tanker, håp og retning for det nye året. I tillegg så vil jeg gi deg en kreativ oppgave til hvert spørsmål slik at du forankrer det du svarer på oppgaven dypere i deg og derav kan minne deg på dette hver dag.

Er du klar for å sette deg nye mål for det livet du virkelig ønsker deg?

Dette er oppgaver du gjør i ditt eget tempo og det er stor frihet i hvordan de kreative oppgavene løses. Du kan velge å løse oppgavene på egenhand til kr 499,- eller inkludere 5 coachinger a 30 min (en til hver oppgave) til kun kr 3890,- (Verdi kr 5200,-). Vi blir enige om tidspunkt i fellesskap. 

Kreativ coaching

Få ut ditt kreative potensiale!

Every individual has a unique creative genius waiting to be discovered. I will guide you to your hidden talents, passions, and ideas, allowing you to express yourself authentically.

I will ensure a tailored approach to your creative needs, whether it's in the arts, business, or personal development.

Contact me for a freee 30 min initial call to see if we match. 

I will get back to you as soon as possible

bottom of page